NM i friidrett

Sponsorer

Tusen takk til våre sponsorer som bidrar til mesterskapet på ulike måter.

Tittelsponsor

Hovedsponsorer

Lendo med som en av hovedsponsorene

Sjelden finner vi sponsoraktiviteter som passer bedre å være med på enn dette! Hver dag lar vi banker konkurrere om å tilby best mulig rente til kundene våre. Det er det produktet vårt handler om – å skape sunn konkurranse og gjøre det enkelt for kundene å få oversikt!

Les mer

Mobit Norge er ny sponsor til NM

– Det er utrolig spennende å være med på dette. – Vi i Mobit er norgesmestre i forhandlernettverk, så vi synes det står i stil å støtte Norgesmesterskapet i friidrett, sier Mariel Solsvik i Mobit Norge.

Les mer

NM-sponsorer

Hyundai er NM-sponsor

Hyundai er klar som sponsor for NM i friidrett i Kristiansand, og stiller tre Hyundai Kona Electric til disposisjon for NM Friidrett 2021.

Les mer

Andre sponsorer

Takk til Snøgg

NM i friidrett takker firmaet Snøgg for stor supplering av førstehjelpsutstyr til bruk under NM.  Det er vi veldig takknemlige for. 

Les mer

Pizzabakeren sponser NM

– Vi sponser NM i friidrett i Kristiansand først og fremst fordi friidrett og toppidrett matcher våre verdier godt: Ekte vare, godt humør og rett fram, sier Aleksander Tolfsen, daglig leder ved Pizzabakeren Torridalsveien.

Les mer

Spareskillingsbanken sponser NM i friidrett

– For oss er det viktig å bidra i lokalmiljøet som en støttespiller for lokalt engasjement. Så når KIF Friidrett, som vi har hatt et mangeårig sponsorsamarbeid med, drar på og arrangerer NM i friidrett, først for juniorer i 2020 og så for seniorer i 2021, er det veldig stas å få kunne være med sponsor, sier Lene Heia i Spareskillingsbanken.

Les mer