NM i friidrett

Frivillige

BLI MED SOM NM-FUNKSJONÆR!

Vi håper du har lyst til å være med å arrangere NM i friidrett i Kristiansand som altså skal avholdes helgen 10.-12. september.  Vi trenger mange folk for å kunne gjennomføre arrangementet. Det er mange ulike oppgaver som skal gjennomføres.

Det er viktig for oss å få oversikt over samtlige funksjonærer.  Vi må derfor be om at ALLE – enten de har sagt JA tidligere eller sier JA nå, fyller ut skjemaet via linken under.  På den måten vil vi lett kunne få inn all nødvendig informasjon, og utfra denne oversikten sette opp de endelige funksjonæroversiktene.

FUNKSJONÆRPÅMELDING GJØRES VED Å FYLLE UT SKJEMAET VED Å KLIKKE HER eller på denne lenken: https://app.easyquest.com/q/YX4nj

Når det gjelder kurvbærere, vil det bli sendt informasjon direkte til klubbene.

I skjemaet ber vi om tilbakemelding både om hvilke dager man kan hjelpe og om hvilke oppgaver som ønskes.  Så langt det er mulig vil vi imøtekomme ønskene, men må selvsagt ta forbehold om at det kan bli endringer i forhold til ønsker, avhengig av hvor mange som melder seg på de enkelte oppgavene.  Noen av de idrettslige oppgavene er allerede fordelt på klubber.

Merk følgende:

  • I utgangspunktet er det fremmøte kl. 10.  Vi vil sende mer nøyaktig informasjon om tid og oppgaver etter hvert.
  • Mat vil bli servert hver dag.
  • Funksjonærantrekk vil bli utlevert ved registrering på stevnekontoret. Jakke, t-skjorte og caps – avhengig av hvor mye den enkelte stiller opp.
  • Det vil bli innkalt til funksjonærsamling mandag 16. august  – i forbindelse med et stevne på stadion – for gjennomgang av de forskjellige oppgavene. Mer informasjon kommer.
  • Frist for å melde fra om funksjonærjobbing er 15. juni.

Vi håper du stiller opp – og er med på gjøre årets friidretts-NM til en stor «happening» for deltakerne, tilskuerne og funksjonærene!

Kontaktperson for funksjonærspørsmål: Bente Økland – tlf. 906 85 792 – mail: bentejokland@gmail.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print