NM i friidrett

NM-FRIIDRETT og COVID 19

Vårt mål er at du skal føle deg trygg under NM i Friidrett. Du skal ikke utsettes for unødig smitte eller ubehag, og vi skal legge til rette for at du selv kan få ta de rette valg for deg og dine.

Vi er i fase 3 av myndighetenes plan for åpning av samfunnet, og må rette oss etter de smittevern reglene som gjelder.

KORONA SERTIFIKAT OG TEST

Alle våre gjester og publikum skal før de slipper inn på stadion vise et gyldig koronasertifikat, enten på mobil eller papir. Dette gjelder både barn og voksne i alle aldre. Kontroll av koronasertifikat vil bli utført i eget kontrolltelt på utsiden av hovedinngang til Kristiansand Stadion. Ved fremvisning av gyldig koronapass vil man få utdelt et armbånd som viser at du er kontrollert, dette skal bæres under hele NM.

Vi oppfordrer publikum til å være ute i god tid for å få utdelt gyldig armbånd.

For de som ikke har gyldig koronasertifikat kan man ta en hurtigtest på stadion. Resultatet av denne testen er gyldig i 24 timer. Resultatet av testen blir synlig i Helsenorge appen når det er klart. Eventuelt kan man hente testbevis på teststasjonen på stadion.  Testen på stadion vil bli utført av Medic Sør som vil ha egen teststasjon ved inngangen til Kristiansand Stadion.  Har du ikke gyldig koronapass, vær ute i god tid for å få gjennomført test. Du kan også forhåndsbestille tid til å utføre test, dette gjøres på følgende link:

https://helserespons.no/timebok/codeword/medicsor

Hurtigtesten for publikum er gratis.  Vi gjør oppmerksom på at også akkrediterte gjester må vise gyldig koronapass.

BYTTING AV BILLETT TIL ARMBÅND

Ved inngang til stadion vil din elektroniske billett bli byttet inn til gyldig billettarmbånd som identifiserer hvilken kohort du tilhører. Billettarmbåndet skal bæres så lenge du er på stadion under NM.

STADION VIL BLI GODT OG SYNLIG SKILTET. FØLG DETTE

Foto: Eirik Førde.