NM i friidrett

Lendo med som en av hovedsponsorene

Sjelden finner vi sponsoraktiviteter som passer bedre å være med på enn dette! Hver dag lar vi banker konkurrere om å tilby best mulig rente til kundene våre. Det er det produktet vårt handler om – å skape sunn konkurranse og gjøre det enkelt for kundene å få oversikt!

Lendo er et Schibsted-eid selskap som lar forbrukere sammenligne lån uten sikkerhet i over 20 banker, og har hjulpet mange tusen nordmenn med både å få oversikt- og skikk på økonomien sin gjennom blant annet tjenesten Min Gjeld.

— Min Gjeld er et produkt vi utviklet fordi vi så at alt for få nordmenn brukte Gjeldsregisteret (som kom i 2019). Vi satte tjenesten til Gjeldsregisteret sammen med vårt produkt – der vi får bankene til å kjempe om å gi det beste lånetilbudet til kundene våre, slik at man både kan få økonomisk oversikt og spare tusenvis av kroner samtidig.

Konseptet til Lendo, «La bankene kjempe om deg» har mange sett på TV og nett. Filmene visergår  ulike bankfunksjonærer som konkurrerer i idretter og disipliner der de ikke passer inn, med sine spisse sko og nystrøkne slips.
— Filmene ble faktisk filmet på Bislett stadion, med flere som har drevet med nettopp friidrett. Blant annet var Norgesmester i stavsprang, Sondre Guttormsen, med som en av hovedrollene!

«Det er moro å få med en såpass stor og nasjonal aktør som Lendo, som en av hovedsponsorene i år! Det er helt avgjørende at vi får støtte fra næringslivet for at vi skal få til et så bra arrangement som mulig. At de bruker friidrett for å forklare sitt produkt, gjør også sponsoratet relevant» sier ​​Inger B. Steinsland, leder av organisasjonskomiteen til NM.

“Målet vårt med sponsoratet er bare å vise at vi elsker konkurranse, og at vi ønsker å støtte opp under de talentene vi har her i Norge” sier Lasse Øyslebø fra Lendo.  og vi ønsker alle deltagere lykke til i årets NM.

Mer informasjon om Lendo, kan du finne her: www.lendo.no