NM i friidrett

Velkommen til nye sponsorer

Takk til Origo Solutions og Parat Halvorsen som er med som nye samarbeidspartnere for NM 2021.


Origo Solutions er et spennende selskap i en spennende nytenkende bransje. Origo Solutions er et anerkjent teknologiselskap og spesialistleverandør av industrielle sikkerhets-, automasjons-, og datastyringssystemer for overvåking, kontroll og beskyttelse av både offshore- og landanlegg. Origo Solutions har kontorer i Kristiansand, Arendal og Stavanger og er en del av industrikonsernet Moreld.

 


PARAT Halvorsen AS er Norges største leverandør av damp- og varmeanlegg. De leverer komplette systemer til industri, skip og offshore.  Firmaet leverer blant annet varmeløsningene til Elektrifiseringen av Nordsjøen med våre verdensledende Elektrodekjeler designet og bygget i Norge.