NM i friidrett

Mobit Norge er ny sponsor til NM

– Det er utrolig spennende å være med på dette. – Vi i Mobit er norgesmestre i forhandlernettverk, så vi synes det står i stil å støtte Norgesmesterskapet i friidrett, sier Mariel Solsvik i Mobit Norge.

Bedriften, en landsdekkende forhandlerkjede som tilbyr bedrifter spesialisttjenester innen mobil og IT, går nå inn som en hovedsponsor for NM i Kristiansand. En av grunnene, ifølge Solsvik, er at bedriften identifiserer seg med mange av de verdiene friidretten representerer.

– Friidrett handler ofte om god lagånd, hardt arbeid, respekt, oppturer og nedturer. Dette er verdier som også står sentralt hos oss i Mobit. Vi støtter og hjelper hverandre i både oppturer og nedturer. Vi jobber knallhardt og skaper gode relasjoner. Vi respekterer hverandre og våre konkurrenter, akkurat som en friidrettsutøver gjør.

Hun legger til at svært mange av de ansatte i Mobit er sportsinteresserte, noe som bidro til at det føltes ekstra naturlig å sponse NM i Kristiansand. Både hun og kolleger synes det er spennende å få være med på en så stor begivenhet som NM i friidrett.

– Vi har aldri hatt så mange friidrettsstjerner i Norge som nå, noe som gjør at sponsoratet blir veldig stas. Vi vet også at mange i vår målgruppe, som er bedriftsmarkedet, ser på på sport, så derfor passer dette sponsoratet ekstra godt for oss, sier hun.

Målet er at sponsoratet skal løfte merkevaren deres lokalt og nasjonalt.

– Vi ser på dette som en fantastisk mulighet å fremme våre 120 forhandlere, i tillegg til at vi får være en del av noe stort. Vi er en utsultet samarbeidspartner som savner fellesarenaer etter halvannet år preget av smitteverntiltak, karantene og isolasjon. Arrangementet vil være en form for terapi for oss alle.

Vil du vite mer om Mobit – og hva de kan hjelpe din bedrift med? Her får du oversikten: https://mobit.no/