NM i friidrett

Friidrettsmoro for små og store

Friidrettens jubileumsdag ble arrangert på Torvet i Kristiansand lørdag 14. august.

Det var stor stemning da de yngste fikk prøve seg i forskjellige friidrettsøvelser – på det for anledningen Torvet friidrettsstadion.  Her var det idrettsglede i sentrum! Populært var det også å løpe 300m eller 600m i Parken, selv om det var noen som løp ut i 60m-tempo, men som raskt erfarte at den farten nok ikke holdt helt til mål.  Henrik Ingebrigtsen’s barneløp på 600m var også meget populært.  Og ikke minst var det stor stas å bli avbildet sammen med Henrik i etterkant.  Mange autograferer ble skrevet.

Jubileumsdagen ble avsluttet med LOS-NM løpet som var en 5 km gjennom Kristiansand.

Klikk på løpene under så får du opp resultatene fra 600m og 5km:

Henrik Ingebrigtsens Barneløp/jenter

Henrik Ingebrigtsens Barneløp/gutter

LOS-NM løpet

 

TAKK til Hovedsponsor LOS – her representert med LOS sine mest ivrige løpere!