NM i friidrett

Spareskillingsbanken sponser NM i friidrett

– For oss er det viktig å bidra i lokalmiljøet som en støttespiller for lokalt engasjement. Så når KIF Friidrett, som vi har hatt et mangeårig sponsorsamarbeid med, drar på og arrangerer NM i friidrett, først for juniorer i 2020 og så for seniorer i 2021, er det veldig stas å få kunne være med sponsor, sier Lene Heia i Spareskillingsbanken.

Bankens kjerneverdier er nedfelt i de tre ordene “engasjert, kompetent og nær”, noe Heia mener de finner igjen i friidretten, og i arrangementet NM i Kristiansand. Spareskillingsbanken har også lagt merke til det enorme engasjementet som både KIF Friidrett og utøvere viser.

– Det er idrettsglede og seriøsitet på samme tid, dessuten stor kompetanse. Det at mesterskapet også skjer i nærområdet vårt, i byen vår der vi er tilstede, er også viktig for oss. Vi bryr oss; vi er engasjerte og interessert i lokalmiljøet.

Hun forteller at det å være sponsor for NM i friidrett gir Spareskillingsbanken økt synlighet, for norgesmesterskapet skaper engasjement i byen, og ikke minst liv i landsdelen.

– Og så er det ekstra gøy at vi har så mange lokale utøvere som skal delta. De vil vi selvsagt følge ekstra nøye med på, sier hun.

Drømmescenario er at NM i Kristiansand vil gå inn i historiebøkene som det beste arrangmentetet noensinne, der uslåelige rekorder blir satt og der utøvere, publikum og støtteapparat vil komme tilbake til byen igjen og igjen, beskriver Heia.

– Dessuten ville det heller ikke vært å forakte at de ville bosette seg her og finansiere sin nye bolig i Spareskillingsbanken, ler hun.

Trenger du boliglån eller ny bank? Her får du vite mer om hvorfor Spareskillingsbanken kan være det beste alternativet for deg. https://spareskillingsbanken.no/