NM i friidrett

Hyundai er NM-sponsor

Hyundai er klar som sponsor for NM i friidrett i Kristiansand, og stiller tre Hyundai Kona Electric til disposisjon for NM Friidrett 2021.

– For oss handler det om å være med som en bidragsyter til det positive arrangementet som NM i friidrett er, og samtidig får vi gleden av å knytte enda sterkere bånd til idretten, sier Thomas Rosvold, managing director i Hyundai Norge.

Bilprodusenten er likevel ingen ny sponsor i friidrettssammenheng. Hyundai Norge har samarbeidet med friidretten i en årrekke, og da spesielt med Oslo Bislett Games og et knippe kjente utøverprofiler. Erfaringene har vært veldig gode, og derfor synes de det er helt naturlig å også støtte NM i friidrett, forklarer Rosvold.

– Friidretten står for positive verdier, den er allsidig, inkluderende og favner bredt. Det er viktige verdier som vi kjenner oss godt igjen i.

I tillegg har friidrettsmiljøet vært tydelige og visjonære på bærekraftig utvikling, noe han mener også reflekterer en av de aller viktigste egenskapene til bilprodusenten.

– Vi har tatt en sterk posisjon i bilmarkedet med batterielektriske og hydrogenelektriske biler og ønsker samarbeidspartnere som deler vår visjon om nullutslipp og bærekraftig utvikling.

Er du på jakt etter ny bil? Sjekk ut de ulike modellene fra NM-sponser Hyundai ved å klikke HER.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print