NM i friidrett

Go-Ahead sponser NM

Togselskapet som driver rutetrafikken på Sørlandsbanen er klar som ny sponsor.

– Det var lett for oss å si ja da vi ble spurt om å bidra, for vi vet at NM i friidrett er et arrangement som betyr mye for mange, sier Tonje Løkaas Fossum, kommersiell sjef i Go-Ahead Norge.

At arrangementet i tillegg ligger i Kristiansand, var med på å gjøre beslutningen enda mer naturlig. Go-Ahead trafikkerer nemlig både Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen, og er de som har ansvaret for at du kommer deg trygt med toget mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger.

– Togene våre er jo daglig innom Kristiansand, og dermed har vi også en lokal tilknytning til arrangementet.

Like verdier

Fossum forklarer videre at deres egne verdier samspiller godt med verdiene i idretten.

– Idrett og idrettsglede er en av hjørnesteinene her i landet, både lokalt og nasjonalt. Dessuten er idretten synonymt med verdier som lagfølelse, lokal tilknytning og glede, og det vil vi gjerne identifisere oss med.

Samtidig har hun forventinger til at deres tilstedeværelse kanskje kan få flere til å velge toget neste gang de skal reise.

– Vi er opptatt av at toget skal være et godt, miljøvennlig og behagelig alternativ, enten du reiser på ferie, jobbreise eller på treningstur. Og det er jo ingenting som vil glede oss mer enn om noen får lyst å reise med toget neste gang de skal på treningssamling eller konkurranse i for eksempel Oslo eller Kristiansand.

– Vi gleder oss

Men i første omgang er det NM i Kristiansand i september som gjelder, og det ser hun fram til.

– Vi gleder oss veldig til være del av dette flotte arrangementet, og ikke minst til å dele opplevelsen med alle de som deltar, enten det er gjennom skjermen eller på stadion.

 

Foto: Eirik Førde.