NM i friidrett

100 dager igjen til NM

Årets høydepunkt nærmer seg. Nå er det kun 100 dager til landets beste friidrettsutøvere skal konkurrere på Kristiansand stadion.

– Vi håper på en stor friidrettsfest og jobber ut fra at alt skal bli nærmest normalt, sier Kirsten Larsen i NMs organisasjonskomité.

Arrangøren har ikke våget å starte billettsalget ennå fordi det fortsatt er noe usikkerhet knyttet til eventuelle begrensninger. Men med en god og varm sommer i forkant, og et vaksineringsprogram som går noenlunde som forventet, ser det lovende ut for NM i Kristiansand 10 – 12. september.

– Det er ingenting som vil glede oss mer enn om vi får lov til å fylle stadion med publikum, og også hylle utøverne som har vært med i OL i Japan.

Det går i hundre

Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår når det er 100 dager igjen, men Inger B. Steinsland som leder organisasjonskomiteen, sier at det meste er i rute.

– Fram til nå har det vært mye jobb knyttet til det omkringliggende som å få økonomien, avtaler og sponsorer på plass. Men fremover skal vi konsentrere oss mer om å få orden på det tekniske på arenaen.

Før utøverne skal i aksjon skal blant annet toppdekket sprøytes og oppmerkes, sekretariatet bygges om og området rundt klargjøres.

– Kommunen er allerede i god gang med å ruste opp stadion slik at alt skal være tipp topp før arrangementet starter.

Vil du bli frivillig?

Det ligger naturligvis mye arbeid bak et NM-arrangement, og komiteen ønsker gjerne å komme i kontakt med frivillige som kan tenke seg å hjelpe til.

– Det er fremdeles god mulighet til å være med som funksjonær. Vi holder på med registrering av frivillige nå, så det er bare å melde seg om en har lyst til å hjelpe til. Det er jo ikke så ofte at en får mulighet til å være med å arrangere et jubileums-NM, så vi håper mange kan tenke seg det.