NM i friidrett

EXTRA er NM’s tittelsponsor

Extra går inn som tittelsponsor for NM i friidrett i Kristiansand.

– NM er det store i friidretten, og vi håper det blir en flott folkefest i september, sier Malene Rydjord Ausland, prosjektleder spons i Coop Norge.

Extra og Coop-kjeden er allerede tungt inne som hovedsponsor av Norsk friidrett og parafriidretten, men utvider sponsoratet og går inn som tittelsponsor når landets beste utøvere møtes på Kristiansand stadion 10  – 12. september.
– Under NM så konkurrerer de beste friidrettsutøvere vi har, og vi synes det er stas å være på lag med de beste. Samtidig er friidretten veldig mangfoldig, og det er hele denne bredden som vi liker å identifisere oss med.  For det er en folkesport, sier hun, og minner om at friidretten favner bredere enn mange kanskje tenker på.

– Friidrett er noe alle kan kjenne seg igjen i, og det er jo mange som driver med det selv om de ikke tilhører noen klubb. Bare tenk på hvor mange som jogger og løper her i landet.  Og siden Coop er eid av folket, ønsker vi å være der folket er, tilføyer hun.

– I tillegg er det viktig for oss å identifisere oss med sunnhet og helse. Hvis vi kan oppmuntre flere til å ta sunne og gode valg når de handler i våre butikker, har vi virkelig oppnådd et av målene våre.
Foto: Eirik Førde.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print